söndag 22 april 2012

Shoppingsöndag!

Jösses! Nu är det mycket bilder i bloggen! Men bli inte vana vid det för så fort jag kommer hem kommer det med största sannolikhet bara bli text igen.

Jag började min dag med frukost på hotellet, från min plats får jag syn på ett hus med själmordsbalkonger, det vill säga balkonger utan räcken:

Balkongerna är i mitten på bilden. Det känns som att de spontana självmorden ökar när allt man behöver göra är att öppna balkongdörren och ta ett steg ut när livet känns lite tungt.

Sen har jag gått runt som en idiot och tittat upp på såna här:


Och upptäckte att det ibland stod ett litet kvarglömt hus mellan skyskraporna:



I en dollarstore hittade jag en korg såna här:


Kan inte låta bli att undra hur den inköpsansvarige tänkte här? Finns det fortfarande folk som använder kassettband? Skulle jag varit i Ryssland eller någon annan öststat hade jag nog inte blivit lika förvånad.

Jag handlade lite också, eller ja rätt mycket faktiskt. Men på HM köpte jag bara två saker men fick ett kvitto som var så långt att man kan tro att jag köpte halva butiken:


Nu kan jag inte läsa franska, men jag är otroligt nyfiken vad som står i den där romanen på slutet. Vad är det som kanadensare inte förstår som måste förklaras så noggrant?

När jag gick runt och tittade uppåt blev jag stoppad av en kille/man som förklarade hur söt jag var. Tacka tackar sa jag! Sen försökte han gissa var jag kom ifrån, vad jag jobbade med mm mm. Till slut tyckte han att vi skulle träffas innan jag åker hem, kanske ta en kopp kaffe och om det går bra så kunde vi ju ha sex också! Hoppsan, hejsan! Jag tackade vänligen men bestämt nej och promenixade vidare.
Här kommer mr. Creepy gående:

Äsch, det syns ju knappt! Men han är i den lilla ringen.

Jag kan konstatera att det finns väldigt många företag som tjänar pengar på oss där hemma. Redken shampoo kostar ca 100 kr, mascara 70 kr och converse 500 kr. Med andra ord så har jag bunkrat lite:

2x shampoo, 2x converse och 3x mascara. Sen råkade det bli en grön handväska, ett Ed Hardy-bälte och lite kläder. Mest nöjd är jag med skorna, betalade 800 kr för två par, hemma kostar ett par 700 kr!
Jäklar vad jag har tjänat pengar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar